LISA dagen 15 maj kl. 10-16
För tredje året kan LISA presentera LISA dagen! LISA dagen är en stor aktivitetsdag med massor av familjeaktiviteter, tävlingar och underhållning. Temat för dagen är ”vatten och strand” och arrangemanget kommer att förläggas vid Nyhamn, Halvmånens strand och Citadellbadet i Landskrona.
Genomgående under dagen är dragkampstävlingen där föreningarna kan medverkar med ett lag vardera och tävlar mot Landskronas andra föreningar. Dragkampen går av stapeln över hoppbassängen inne på Citadellbadet och det kan vara en blöt avslutning som väntar det lag som förlorar! Varmt välkomna!

Landskrona city färgas svart och vitt den 10 april!
Välkommen ner till city den 10 april. Vi firar att BoiS spelar sin premiärmatch för säsongen. Butikerna och restaurangerna har specialerbjudanden vid uppvisande av HDpasset och på Rådhustorget har vi roliga aktiviteter där du kan vinna matchbiljetter. Härliga vinster väntar både den som tävlar nere i city samt uppe på BoiS arenan. Läs mer

Efterfest i Landskrona city efter galan!
Det är med stolthet LISA kan berätta att Idrottsgalan arrangeras för tredje året! Under denna stjärnspäckade kväll kommer vi att kora 13 vinnare i 13 olika priskategorier samt dela ut ungdomstipendium.
Prisutdelningarna kommer att varvas med artistframträdande, stand-up comedy och olika uppvisningar och det kommer att vara en kväll fylld av glitter och glamour!
Idrottsgalan kommer att äga rum i Idrottshallen i Karlslund med start kl. 20.00. Konferencier på galan blir Ann Wilson och för humorinslagen står imitatören och röstskådespelaren/sidekicken Anders Mårtensson.
Efter galan är city´s restauranger och pubar öppna och håller Efterfest! Varmt välkomna!.