|
Förrätter - L'antipasto
Rökta och fyllda laxrullader - 95:-
Halstrade pilgrimsmusslor - 125:-
Vitlöksgratinerade sniglar - 65:-
Vitvinskokta blåmusslor - 85:-
Bruschetta - 45:-
Carpaccio från Piemonte - 115:-
Varmrätter
Snapperfilé (medelhavsaborre)
à la Sicilien - 165:-
Saltimbocca à la Romana - 175:-
Kalvytterfilé - 185:-
Oxfilé à la Genua - 185:-
Pasta - 85:-
Panzerotti - 85:-
|
|
Norrländsk trerättersmeny - 385:-
Förrätt; Tunnbrödskorg med räkor,
röding, löjrom från Kalix, rödlök och
gräddfil
Varmrätt; Renytterfilé med
kantarellsås, rotfrukter,
potatisgratäng och gelé
Dessert: Vaniljglass med varma
hjortron
Dessert
Italiensk glass och frukt - 55:-
Tirami su - 75:-
Italiensk ost - 95:-
Chokladkaka - 65:-
Friterad camembert - 75:-
|
|
|